Home Usluge

User Menu

CePPEI glasnik


Prijava


Primati HTML?

Joomla :
Usluge PDF Ispis E-mail

 

  • Želite proširiti znanje o Evropskoj uniji?
  • Trebaju Vam tačne, brze i cjelovite poslovne informacije?
  • Zanimaju Vas instrumenti finansiranja i fondovi podrške?
  • Želite ići u "korak" sa evropskim tokovima?

Šta radimo?

Informišemo o:

  •      procesu europskih integracija
  •      regionalnom ekonomskom razvoju
  •      prekograničnoj saradnji
  •      evropskom zakonodavstvu i standardima
  •      programima finansijske podrške i raspoloživim fondovima Europske unije

Senzibiliziramo javnosti o Europskim tokovima, pozitivnim efektima europskih integracija i ostalim pitanjima u vezi sa EU

 

Svojim aktivnostima Centar za podršku i promociju europskih integracija informira stanovnike BiH o izazovima, koristima i učincima koje buduće članstvo u EU može imati na njihove živote.

 

Pravu informaciju na pravom mjestu i u pravo vrijeme, potražite u prvom regionalnom Centru za podršku i promociju  evropskih integracija CEPPEI,  s kojim ste Evropi bliže!

 

U protekloj godini  Centar za podršku i promociju evropskih integracija CePPEI ( više na www.ceppei.ba ) uspješno je realizirao aktivnosti koje su se odnosile na pravovremeno informiranje javnosti o svim značajnijim događanjima u vezi sa europskim integracijama.

 
U ovoj godini planiramo proširiti naše aktivnosti prema krajnjim korisnicima te vam, s tim u vezi, nudimo dodatne mogućnosti za zajedničku saradnju. Možemo vam ponuditi podatke o EU fondovima i donatorima koji su dostupni BiH, kao i baze podataka primjera uspješnih EU projekata iz regiona  koji se finansiraju iz sredstava EU, kako bi doprinijeli vašem kreativnom promišljanju projekata i povećali apsorpcione kapacitete subjekata iz Bosne i Hercegovine.

 

Istovremeno, CePPEI vam može pomoći u pripremi i organizaciji edukacija iz oblasti evropskih integracija (“ Poltika EU”; “Raspoloživi fondovi EU”; “Kako aplicirati na europske fondove”…). Ukoliko i vi imate određene potrebe za edukacijama iz specifičnih oblasti, CePPEI će vam ponuditi kvalitetna rješenja.
 
CePPEI vam pruža podršku putem raspoloživih publikacija iz oblasti evropskih integracija kao sto su “Institucije EU - Upravljanje unijom” ; “Istine i zablude o CE označavanju”; ” Europska unija i sigurnost hrane” ; Evropski kodeks dobrog administrativnog ponašanja”; “ Oznake – ključni izvor informacija o proizvodu”…
 
U nedostatku  ljudskih, vremenskih i prostornih resursa i kapaciteta, svim zainteresiranim stranama CePPEI pruža i tehničku podršku u organizaciji sastanaka, seminara, konferencija uz obezbjeđen prostor kapaciteta do 60 osoba i opremu za prezentacije, zatim osmišljavanje programa, izradu promotivnih materijala, kao i podršku našeg iskusnog i dobro obučenog osoblja vašim aktivnostima. Također, nudimo vam mogućnost oglašavanja na web stranici CePPEI.
 
 

 

 

                                                                                                                Tim CePPEI

 

 

Pretraga

Developed by SERDA team ~ Copyright 2009 SERDA d.o.o. Sarajevo